Campagne deelverzoek

WAT HOUDT DEZE EMAIL IN?

prismanote email social media

U bent speciaal uitgenodigd door het merk om makkelijk op Social Media te promoten.

Klik simpel op de blauwe knop: “Promoot deze campagne via Facebook” om deze campagne te activeren. Investeert u al jaren in het verkopen van horloge en sieraden merken? Goede lokale marketing rondom uw winkel kan nog beter. Doe het digitaal in samenwerking met uw merk in een paar drukken op de knop!

Wat zit er achter de blauwe knop?

Al u op de blauwe knop klikt, en u hebt nog geen PrismaNote account dan kunt u direct registreren met uw Facebook-account of een nieuw account aanmaken. Let er op dat dit account ‘rechten moet hebben’ om de pagina van uw winkel op Facebook te kunnen ‘managen/bewerken’. Heeft u eenmaal een PrismaNote account en is uw pagina gekoppeld? Dan wordt u direct doorgelinkt naar de campagne. De campagne kunt u uitvoeren door uw betaalgegevens in te voeren. Achteraf krijgt u pas een rekening voor het resultaat.

Waarom moet ik hiervoor betalen?

De software van PrismaNote is gratis te gebruiken en blijft ook gratis. U betaald helemaal niets. U betaald natuurlijk WEL aan Facebook, net zoveel als u via de Add manager van Facebook zou betalen voor een advertentie. Echter, hoogst waarschijnlijk gaat het merk dat u deze campagne stuurde helpen om deze advertentie te promoten een handje helpen! Hierdoor betaald u veel minder dan dat u zou doen via Facebook. Na het uitvoeren van de campagne krijgt u een % van het door betaalde bedrag vergoed. Bijv. u spendeert 75 euro aan een advertentie. Het merk wat de campagne stuurde vergoedt 30% (€22,50).

Wat zijn de voordelen?

Wat is het grootste voordeel?

De complete advertentie is al voor u opgezet! Dit bespaart u uren tijd om de advertentie uit te voeren. Deze advertentie is getest door meerdere marketing experts en heeft daarom een relevantie cijfer van rond de 8!

Waarom is dit een digitale advertentie?

Huis-aan-huis blaadjes en billboards zijn eigenlijk te vergelijken met een vorm van “hagel schieten”. U schiet met een groot geweer dure munitie af op een struikje in de hoop dat u een fijn diner te pakken hebt. Online adverteren werkt anders.

Het is mogelijk om specifieke promoties te laten zien aan een bepaalde doelgroep. Niet alleen mannen producten aan heren bij u in de buurt, maar ook op basis van interesses. Het gaat dus zelfs verder dan leeftijd en geslacht. Wat voor werk doet de doelgroep? Gaan ze binnenkort trouwen? Deze mensen hebben bijvoorbeeld meer interesse in een trouwring. Door zo specifiek te adverteren, kunt u met een fractie van het advertentiebudget de juiste doelgroep benaderen voor uw product. Hierdoor verhoogd u de kans enorm dat mensen bij u kopen of naar de winkel komen.

Welke zekerheid heeft u als deze campagne deelt?

1.Deze campagne is opgesteld aan de hand van de PrismaNote campagne richtlijnen

2. De foto’s en video’s zijn afgestemd op de doelgroep en zijn geknipt op het juiste formaat

3. De instellingen zijn met zorg meegegeven door een marketing expert van uw merk

4. Het PrismaNote team heeft deze email gecontroleerd en de relevantie score was hoger dan 8!

5. Deze campagne is uit te voeren met een paar drukken op de knop op het moment dat u dat wil.

6. U betaald niets meer dan via de normale Facebook add manager en waarschijnlijk minder omdat uw leverancier u vaak wil belonen voor het uitvoeren van deze campagne.

prismanote-verdien-meer-groot

Reclame op het hoogste niveau

prismanote-effectief

Uren tijd besparen

prismanote-geld-verdienen

70% Goedkoper digitaal adverteren

HOE WERKT DE TOOL?

U krijgt een eigen account waarmee u twee dingen kunt regelen. 1) Foto’s en videos downloaden voor op uw Social Media. 2) Advertentie campagnes selecteren waaraan u mee wilt doen. U hebt zelf in de hand welke campagnes u gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld meer winkel of websitebezoekers genereren of wilt u juist uw webshop promoten?

 

We maken momenteel enkel gebruik van Facebook, omdat dit platform de beste mogelijkheden biedt om te adverteren op basis van interesses. Start met campagnes waarmee u doelgericht meerdere heren of dameshorloges laat zien aan uw lokale doelgroep. Download ons ebook als u meer wilt weten over enkele strategieën die we gebruiken. U wordt op de hoogte gehouden van de resultaten en u kan beslissen over de voortgang van de promoties aan de hand van data en advies.

CONTACT ONS:

[contact-form-7 id=”6600″ title=”Social Media Tool”]