INTEGREER
MET UW DEALERNETWERK.

dealer integratie horlogebranche sieradenbranche

Bedien de consument
in alle facetten van de klantreis.

cloud kassa software systeem juweliers

Ondersteun uw dealernetwerk.

prismanote juweliers kassa cloudsoftware

Vindt nieuwe klanten.

webshop juwelier

Creëer een effectief distributiekanaal. 

prismanote database producten kassa systeem juweliers mobiel tablet
1. Maak de verkoop van uw producten makkelijker

Door met PrismaNote te werken, maakt u het winkeliers makkelijker om uw producten te verkopen. Uw dealers kunnen met één klik uw product toevoegen aan hun kassa en webshop. Het systeem kan u ook gebruiken om beschrijvingen te vertalen of een sprong internationaal te wagen. Lees meer over het delen van productinformatie en marketingmateriaal.

prismanote-kassa-juwelier-software-prijs
2. Flexibel werken

Dit ERP systeem werkt volledig online en is dus beschikbaar op elk gewenst apparaat. Cloudsoftware is de oplossing om geïntegreerd te werken. Overal en hoe u maar wilt. Bij de dealer op een tablet of op de desktop van de zaak.

reparaties verwerking app status
3. Reparaties afhandeling

Handel gemakkelijk reparaties af met de Service App. Stel een juwelier ontvangt een reparatie in de winkel en wil die naar u opsturen. Op dat moment ziet u alle gewenste gegevens al in uw systeem staan. Ook kan u via het systeem een geschatte einddatum en kosten opgeven.

prismanote connected kassa website koppeling juweliers
4. Koppeling met website en webshop

Het systeem werkt synchroon met dat van uw dealers. Door uw producten, Social Media materiaal en blogs up-to-date te houden, kan uw dealer het met één klik gebruiken op zijn eigen website. Ook kan u een eigen merk website lanceren zonder kennis van coderen.

laptop-rapporten
5. Overal inzicht in uw rapporten

Krijg inzicht in de verkopen met overzichtelijk rapportages. Of het nu thuis op een mobiel is of aan het einde van de dag.

HET NIEUWE ERP SYSTEEM VOOR HORLOGE EN SIERADENMERKEN.

De opkomst van het digitale tijdperk stelt sieraden- en horlogemerken voor grote uitdagingen. Waar eerst iedereen terecht kwam bij zijn lokale winkelier, is nu alles bereikbaar met het internet. Deze transitie heeft de spelregels veranderd. Consumentgerichte bedrijven zijn de laatste tijd enorm gegroeid. Online marketing gericht op een zeer specifieke doelgroep hebben de manier van zakendoen als merk veranderd. Zo vragen veel juweliers om uw productinformatie in een digitaal formaat. Dealers zijn minder loyaal aan hun vertrouwde leveranciers en hebben behoefte aan proactieve ondersteuning, loyaliteitsprogramma’s en kortingen om op lange termijn samen te werken. Daarom is het belangrijk dat u integreert met uw dealernetwerk. 

 

Als een professioneel merk moet u uw dealernetwerk op een steeds slimmere manier ondersteunen. Denk aan het effectief inzetten van marketingbudget, het delen van data en het oplossen van reparaties. Door te voldoen aan deze toenemende behoeften van het dealernetwerk, kunt u de consument weer optimaal van dienst zijn. Kies voor een volledig geautomatiseerd branchesysteem om deze doelen te bereiken. Met PrismaNote heeft u grip op uw distributie en maakt u van trouwe klanten echte fans.

kassa retail juwelier service app

TIJD IS KOSTBAAR.

Daarom is het verstandig om in hetzelfde systeem te werken als uw dealer. Dankzij de cloudsoftware oplossing van PrismaNote staat u voortdurend in contact met uw netwerk. Deze transparantie bespaart u veel tijd en geld. Zo gaat het vertrouwen in uw organisatie en de klanttevredenheid omhoog. Door de processen voor uw dealer te versimpelen, zal het voor hem ook makkelijker zijn om uw producten te verkopen. Geïntegreerd werken is dus de oplossing om de juiste omnichannel beleving te bieden.

WAAROM WEBGEBASEERDE ERP VAN PRISMANOTE?

– Software heeft nagenoeg geen installatiekosten (Usb-stick of online downloaden).
– Werkt op ieder apparaat (pc, tablet, mobiel).
– Geen back-ups nodig, want het wordt opgeslagen in de cloud.
– Informatie kan gemakkelijk gedeeld worden met uw dealers.
– Kan makkelijker / goedkoper gekoppeld worden met uw webshop.