DOE ONLINE MARKETING
SAMEN MET UW DEALERS.

prismanote facebook instagram social media leveranciers juweliers retailers

Verhoog uw omzet
en verlaag uw conversiekosten.

prisma note juwelier website

Target de juiste consumenten.

prismanote effectief marketing doen

Deel marketingkosten met uw dealernetwerk.

cloud kassa software systeem juweliers

Geen kennis nodig van online adverteren.

mobile ads prismanote juweliers kassasoftware kassasysteem
1. Target consumenten in de buurt van uw dealers

Nodig dealers via PrismaNote uit om mee te doen aan uw online campagne. Zo weet u precies welke winkeliers actief werken met uw merk. Vervolgens wordt uw campagne landelijk gepromoot om een grote doelgroep te behouden. Hiermee houdt u de CPM kosten laag.

prismanote content delen foto's social media juweliers juweliersbranche
2. Laat dealers dezelfde consument benaderen

Door data van bezoekers te verzamelen op de landingspagina. Kan u ervoor kiezen om retargeting campagnes in te zetten. Het PrismaNote team kan dit doen met de pagina’s van uw dealers. Zo krijgt elke geïnteresseerde nogmaals de advertentie te zien, maar dan vanuit de kanalen van uw dealer. Dus een dubbele bevestiging om naar de winkel te komen.

prisma note deel content met dealers
3. Deel foto’s en videos voor de Social Media kanalen

Ook deelt u met PrismaNote gemakkelijk beeldmateriaal voor de Social Media van uw dealers. Zo krijgt u meer bereik met de gemaakte content en helpt u de winkelier om meer van uw producten te verkopen. Hoe meer uw content gedeeld wordt, hoe enthousiaster uw dealer wordt. Dat ziet u terug in de verkoopresultaten!

prismanote website webshop
4. Deel blogs voor de website van de juwelier

Heeft u een nieuwe collectie of een nieuwe video? Deel het ook als blog met uw dealers. Dankzij PrismaNote voegen ze deze met één klik aan hun website. Zo inspireert uw juwelier meer consumenten om in de winkel uw merk te bewonderen. Uiteindelijk wordt de juwelier nog steeds gezien als de expert op het gebied van horloges en sieraden.

Marketing samen met uw dealernetwerk.

Bereik meer consumenten dankzij uw dealernetwerk. Door goede content aan te leveren, kan de juwelier uw merk makkelijker zelf promoten. Op hun website kunnen ze content delen zonder kennis van coderen. Ook op Social Media kan de juwelier actief aan de slag zonder kennis van online adverteren. Vergroot daarom uw marketingeffect door te werken met PrismaNote en verlaag uw conversiekosten.

 

Samen met het delen van productinformatie en het verder koppelen van systemen kan u een sterk merk bouwen met uw dealernetwerk.