Kassasysteem op een tablet

Kassasysteem op tablet

U merkt dat steeds meer klanten met pin betalen. En dat is een positieve ontwikkeling. Pinnen is immers veel veiliger en efficiënter. En het heeft nog meer voordelen.

 

Ontdek de vrijheid van een tablet kassa

Een grote balie in uw zaak met een vaste computer en kassalade is verleden tijd. U houdt meer ruimte over en kunt deze naar believen invullen. Betalen gaat met een tablet immers overal in uw winkel, ook aan tafel met uw klant of bij een etalage. Bijkomend voordeel, de voorraad is direct bijgewerkt.

 

Alles-in-één-systeem

PrismaNote biedt een alles-in-één oplossing. Verkoopt u iets in de winkel, dan wordt dit netjes afgeboekt van uw voorraad en bijgewerkt op uw webshop. U hoeft dus niets meer handmatig in te vullen. Het kassasysteem van PrismaNote is hét systeem voor de juwelier van nu, omdat het 100% cloudsoftware is. Hierdoor is het systeem gemakkelijk te koppelen met een webshop en bijvoorbeeld met nieuwe marketingtools. Hierdoor kan de juwelier weer optimaal samenwerken als het gaat om het delen van productinformatie, marketingmateriaal en marketingbudget. Ook worden tegenwoordig de nieuwste applicaties allemaal in deze “internettaal” gecodeerd, dus zijn ze gemakkelijk te koppelen met dit systeem.

 

Verkoop meer met het kassasysteem

Het beheren van producten, uitdraaien van verkoopresultaten tot en met het automatisch opvragen van periodieke rapportages. Wij laten u graag zien hoe eenvoudig u alles kunt instellen. Meer kennis over uw verkoop helpt u om meer te verkopen. U kunt eenvoudig zien welke producten het beste lopen en welke minder.

Lage installatiekosten

De kassasysteem applicatie draait op zowel Apple iOS als Android en is gemakkelijke te downloaden en te installeren. Of het nu op een pc, tablet of mobiel moet worden geïnstalleerd. En omdat u werkt in de cloud, hoeft u geen back-ups te maken, dit gebeurt automatisch. Maakt u zich geen zorgen, de kassa draait ook gewoon door als er tijdelijk geen Internet is.

Retailer hardware

De software sluit draadloos aan op diverse hardware zoals barcode scanners, printers, of een mobiel pinapparaat. U kunt dus in één keer alles geregeld hebben. Print een bon opnieuw uit of verstuur een digitale kassabon via e-mail, het kan allemaal kinderlijk eenvoudig. Scan een garantiebewijs in en hou bij wanneer uw klant wellicht een nieuw horlogebatterijtje nodig heeft. Stuur een mail en laat zien dat u aan uw klant denkt. De mogelijkheden met de kassasoftware van PrismaNote zijn echt eindeloos.

Bent u geïnteresseerd in een demonstratie van alle mogelijkheden? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat PrismaNote voor u kan betekenen.

JUWELIER, START VANDAAG NOG
MET HET AUTOMATISEREN VAN UW WINKEL.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *