Mijn voorraad is altijd actueel

U heeft voor uw juwelierszaak al met genoeg contactpersonen te maken. Hoe zou het zijn als u voor uw betalingsverkeer offline én online met maar 1 partij van doen heeft?

Die mooie ring in de etalage, daar heeft u er nog maar 1 van op voorraad. In uw winkel en via de webshop kan deze bemachtigd worden. Nu kwam er vanmorgen net die ene klant die de ring gekocht heeft. Hoe moet het dan met de webshop?

Veel juweliers worstelen met deze rompslomp, misschien u ook. Klanten teleurstellen is geen optie, dus die ring moet zo snel mogelijk offline worden gehaald. Gelukkig is er een systeem dat een koppeling heeft tussen uw actuele voorraad en de webshop.

Kassa webshop koppeling

In de winkel staat uw oude vertrouwde kassa. En dat functioneert al jaren prima zo. Wel jammer dat u aan het einde van de dag nog een balans op moet maken. Wat hebben we vandaag verkocht? Waar moeten we nog wat van bijbestellen? En klopt het nog wel wat we op de webshop aanbieden? Het inspireerde de makers van PrismaNote om één systeem te ontwerpen waarin eigenlijk alles vanzelf gaat, geautomatiseerd.

Natuurlijk kunt u tegenwoordig vrij eenvoudig iemand de opdracht geven om voor u een webshop te bouwen met WordPress of Magento. Het cruciale aspect echter is de koppeling tussen uw voorraad en uw website. Zeker als u ook nog in het bezit bent van een fysieke stenen winkel. Staan uw producten eindelijk op de webshop (wat ook al een enorme klus is), kunt u het ook nog elke dag handmatig bijwerken.

Met PrismaNote gaat dat anders. Producten worden via een excelbestand geïmporteerd of zijn eenvoudigweg te selecteren (omdat ze al in PrismaNote staan). De voorraad is gelijk up-to-date en blijft dat ook na iedere verkoop, zowel online als offline. Aan het einde van de dag draait u dus enkel een overzicht uit met de opbrengst van de dag en de best verkochte producten.

Geen technische kennis vereist

Lastig? Nee! U bent als ondernemer liever met uw zaak bezig dan met uw administratie. Het laatste wat u dan kunt gebruiken is een ingewikkeld systeem dat u veel tijd kost. PrismaNote is gemaakt met behulp van waardevolle input vanuit de branche. Niet een one-system-fits-all-oplossing, maar een compleet programma voor de juwelier van nu.

Een fysieke kassa die gekoppeld is aan de webshop kassa, het lijkt ingewikkeld, maar het kan. En het maakt veel onnodige tussenpersonen en verschillende leveranciers overbodig. Het instellen van de tabletkassa in de winkel en het inrichten van uw webshop door dezelfde partij is wel zo prettig. U kunt dan direct aan de slag met waar u het liefst mee bezig bent, uw sieraden en/of horloges verkopen.

Vergroot uw aandeel in de sieradenbranche

Dat er in de retail de afgelopen jaren veel veranderd is, hoeven we u niet te vertellen. Om het hoofd boven water te houden is het belangrijk om nu stappen te zetten. Er wordt steeds meer online gekocht, dus het is cruciaal om een realtime verbinding te hebben. Dan weet u zeker dat u uw klanten niet teleurstelt tijdens het bestelproces. Stap dus nu over op de webshop-kassa-koppeling van PrismaNote!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *