Juweliersbranche kan automatiseren met dit systeem

Afgelopen maandag mochten we een presentatie houden over PrismaNote. Het cloudsoftware systeem waarmee de winkelier en leverancier beter kunnen samenwerken. Een systeem specifiek ontwikkeld voor de juweliersbranche. Om het voor iedereen duidelijker te maken, hebben we onderstaande video opgenomen met alle onderdelen van het systeem.

Account aanmaken

PrismaNote is een online programma. Dit betekent dat u online een account kan aanmaken en direct kan beginnen. Bovendien bespaart u enorm veel op installatiekosten. Ook updates worden geheel automatisch verzorgd. Door naar www.prismanote.com te gaan kan u registreren en inloggen. Vervolgens verifieert ons team of u een juwelier of leverancier bent. Het systeem is momenteel alleen beschikbaar voor deze doelgroep.

 

Kassasoftware downloaden en gebruiken

Als uw account geverifieerd is, kan u de kassa simpel downloaden op uw windows pc, tablet en smartphone. Ook kunnen wij uw huidige voorraad overzetten in dit nieuwe systeem. In principe werkt u volledig online. In de volgende alinea’s leggen we uit welke voordelen dit met zich meebrengt. Als internet het even niet doet, blijft de kassa wel gewoon doordraaien.

 

Productkoppeling kassa en webshop

Een goede omnichannel juwelier heeft een kassa en webshop die aan elkaar gekoppeld is. Omdat het systeem specifiek is bedoelt voor de horloge- en sieradenbranche, kan u ook makkelijk gebruikmaken van de data van leveranciers. Hierdoor kan u met één knop het een product toevoegen aan zowel uw kassa als aan uw webshop. Vul de merken in die u voert en u krijgt toegang tot alle productinformatie en marketingcontent van deze leveranciers.

 

Reparaties en speciale bestellingen verwerken

Services zijn een groot onderdeel in de juweliersbranche. Verwerk gemakkelijk uw reparaties en speciale bestellingen met de Service App. Dit reparatiesysteem is ook handig om beter contact te houden met uw bestaande klanten. U kan ze gemakkelijk up-to-date houden over de status. Hiermee bespaart u ook tijd in de winkel. Als een klant vraagt naar de status, hoeft u niet meer naar de reparatieafdeling te lopen, maar ziet u het direct in het systeem. Ook kan u de klant nadien automatisch e-mailberichten sturen.

 

Website bijhouden

Ja, dankzij de productdatabase koppeling hoeft u niet meer uw producten toe te voegen aan de webshop. Het is echter wel handig om zelf uw website bij te kunnen houden. Daarom kan u begin 2019 uw eigen website bewerken zonder technische kennis. Laat altijd de nieuwste acties en ervaringen vooraan staan, zodat uw website altijd up-to-date is.

 

Content gebruiken van leveranciers

Dankzij dit systeem werkt u actiever samen met uw leveranciers. Voeg blogs van merken met één klik toe aan uw website en update uw social media met foto’s en videos die het merk voor u heeft klaargezet. Zo kan het merk zijn eigen uitstraling behouden en kan u actief promoten zonder dat het veel tijd kost. Merken kunnen ook landelijk met het systeem landelijk op Social Media promoten en toch u als dealer steunen. De juweliersbranche kan dus veel effectiever samenwerken.

JUWELIER, START VANDAAG NOG
MET HET AUTOMATISEREN VAN UW WINKEL.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *