Medewerkers aanmaken

Zijn er meerdere medewerkers actief in de winkel? Deze kan u aanmaken, maar hiervoor moet u wel eerst uw eigen inloggegevens instellen.

Eigen account instellen

Dit doet u door rechtsboven op uw naam te klikken en dan op ‘Mijn profiel’. Vul vervolgens hier uw initialen en PIN in. Het initiaal is al geldig vanaf 1 letter of cijfer en is hoofdlettergevoelig. Voor de PIN kan u alleen de cijfers 1 t/m 9 gebruiken.

 

profiel

 

Medewerker aanmaken

Om vervolgens medewerkers aan te maken, klikt u in het menu op ‘Medewerkers’. Er opent een nieuw scherm. Daar klikt u rechtsboven op ‘nieuw’.

Medewerker aanmaken

 

Een nieuwe pagina verschijnt. Vul hier de volgende gegevens van de medewerker in:

  • Naam
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Functie
  • Initialen (deze wordt gebruikt om te vergrendelen)
  • Pincode (deze wordt gebruikt om te vergrendelen)
  • Adres

Standaard staan alle onderdelen onder Toegang aangevinkt. Zet uit waar deze medewerker geen toegang toe heeft. Klik vervolgens op de groene knop ‘Medewerker toevoegen’.

 

medewerker nieuw aanmaken

 

Account vergrendelen

Als u de eerste medewerker hebt ingesteld, dient u eenmaal opnieuw in te loggen om de medewerker functie op uw account door te voeren.

Vergrendelen

Op de pagina “Medewerkers” kan u via “Opties”  Vervolgens verschijnt links in het menu de knop ‘Vergrendel’. Door hierop te klikken wordt uw account vergrendeld.

medewerkers vergrendeling

Ook wordt het systeem automatisch vergrendeld als er even geen activiteit is. Zo blijft uw systeem altijd beschermd.  De tijd hiervoor kan u instellen bij Winkelinstellingen via het linker zijmenu.

 

vergrendeling instellen

 

Bovendien wordt automatisch geregistreerd welke medewerker, welke transactie in de kassa doet. Daarom kan alleen de hoofdgebruiker de initialen en het wachtwoord wijzigen van alle medewerkers. Zo houdt u altijd grip op uw zaak.

 

Een ander belangrijk onderdeel is het doen van de dagafsluiting.

Heeft dit geholpen?

Vorige artikel

Printer