Wat is een deelbetaling op de Service pagina?

Bekijk Aanbetalingen als u vooraf een gedeelte wilt laten betalen. U kan achteraf nog een deelbetaling uitvoeren voor een reparatie of speciale bestelling. Dit een percentage van het openstaande bedrag. Hoe werkt dat?

Klik op “deelbetaling” om een percentage van het totaalbedrag af te rekenen. Voor reparaties geldt dat er onderscheid wordt gemaakt in ‘geschatte kosten’ en ‘daadwerkelijke kosten’. Geschatte kosten is het bedrag dat bij inname van de reparatie als prijsopgave aan de klant is gedeeld. Daadwerkelijke kosten is de prijs die uiteindelijk echt betaald moet worden. Als de reparatie dus op de status compleet staat, worden de daadwerkelijke kosten gebruikt om het resterende bedrag te betalen in de kassa.

deelbetaling doen

U selecteert bijvoorbeeld een aanbetaling van 10%. Dan wordt de kassa geopend met de klantgegevens en de deelbetaling als orderregel. U hoeft alleen nog maar op ‘Betalen’ te klikken en de stappen van Afrekenen te volgen.

Aanbetaling in kassa deelbetaling achteraf

Vervolgens ziet u precies hoeveel er al betaald is en nog betaald moet worden. De bon van elke transactie wordt ook getoond op de service pagina.

Reeds betaald bonnummer

Heeft dit geholpen?

Vorige artikel

Reparatiebon printen