AUTOMATISEER UW JUWELIERSZAAK MET ÉÉN OPLOSSING.

prismanote-kassa-juwelier-software-prijs

Kassa & CRM

Werk flexibel in de winkel met een makkelijke kassa. Naast afrekenen, verwerkt u gemakkelijk reparaties en verzamelt u meer klantgegevens. Bovendien verlaagt u aanzienlijk uw hardwarekosten met dit systeem. Binnen 5 minuten gebruikt u uw nieuwe kassa op uw tablet (of smartphone). Inloggen met tablet, downloaden en gelijk gebruiken.

reparaties verwerking app status

Voorraadbeheer & Inkoop

Houdt effectief grip op uw voorraad. Met deze module kunt u gemakkelijk inkomende goederen verwerken, labels printen en voorraadmutaties bijhouden. Dankzij de productkoppeling gebruikt u altijd de data van leveranciers. U voegt met één klik de artikelen toe aan uw kassa en webshop.

juwelier webshop website

Website met webshop

Een schitterende, geoptimaliseerde website die gekoppeld is aan uw kassa. Een tijdsbesparende manier die laat zien wat er in uw winkel ligt en waarmee u meer verkoopt. U kan deze website zelf bijhouden. Bovendien is de website responsive en wordt hij automatisch geüpdatet naar de laatste versie.

mobile ads prismanote juweliers kassasoftware kassasysteem

Marketing met leveranciers

Wilt u meer klanten en winkelbezoekers? Start gemakkelijk met online adverteren. Met de Social Media module maakt u gebruik van de content en budget van merken en de bewezen strategieën van PrismaNote. Krijg nieuwe klanten zonder kennis van adverteren. U organiseert uw eerste promotie binnen 5 minuten.

Leer elke week meer
met een update in je inbox op dinsdag!

Maak een account aan
en start vandaag nog met automatiseren.

Alle oplossingen die juweliers nodig hebben.

 

Optimaliseer met PrismaNote alle processen in uw juwelierszaak. Het werkt volledig geïntegreerd en (als enige binnen de branche) 100% in de cloud, waardoor uw zonder installaties of extra hardware kosten het programma direct kunt gebruiken. Omdat de software online draait, bent u geen tijd kwijt aan systeembeheer en back-ups. Zelfs servicekosten zijn verleden tijd, want PrismaNote werkt simpel en behoeft geen maatwerk. Een systeem dat specifiek is ontwikkeld voor de juweliersbranche.

 

Omdat u met één systeem werkt, komen informatiestromen van uw kassa, website, CRM en marketing op één plek. Hiermee houdt u overzicht, bespaart u tijd en gaat uw service niveau omhoog. Met PrismaNote speelt u in op de totale Customer Journey zonder veel moeite. Bovendien werkt PrismaNote zowel op uw mobiel, tablet als huidige kassa. Omdat het systeem specifiek voor juweliers is gemaakt en online draait, gebruikt u ook nog eens gemakkelijk informatie en marketing-budget van leveranciers. Voeg bijvoorbeeld producten toe aan uw kassa en webshop met één druk op de knop. De toekomst en noodzaak van één geïntegreerde oplossing is nu. Ontdek alle functies door u vrijblijvend te registreren.