15% omzet verhogen? Hoe realistisch is dat?

De markt verandert

De afgelopen jaren is de juweliersbranche enorm verandert. Eerst kwam de consument direct naar de juwelier voor inspiratie en aankopen. Nu zoekt de consument eerst online via zijn smartphone. Enkele juweliers en platformen hebben daar goed op ingespeeld met een webshop. De laatste jaren zie je ook dat er nieuwe horlogemerken zijn ontstaan die direct aan de consument zijn gaan leveren. De gemiddelde juwelier heeft hierdoor zijn omzet zien dalen, maar gelukkig zijn er weer nieuwe kansen. Een markt verandert namelijk continu.

 

Tijd besparen

Met PrismaNote kunnen de juwelier en leverancier weer beter digitaal samenwerken. Dat heeft veel voordelen. Zo bespaart u veel tijd met het aanmaken van nieuwe producten, want deze gegevens kan de leverancier gewoon aanleveren. Hierdoor kan u nieuwe producten met één klik toevoegen aan uw kassa en webshop.

 

15% omzet verhogen

Online marketing doen is dé manier om uw omzet te verhogen. Met het PrismaNote systeem wordt dit toegankelijk voor de juwelier. U gebruikt namelijk het beeldmateriaal van merken en de kennis en budget van leveranciers om de consument digitaal te benaderen. Hierdoor krijgt u meer winkelbezoekers en kan u ook online meer verkoop doen. Hoewel de juwelier zijn webshop het beste kan zien als digitale etalage. De tijd van een nieuwe periode is aangebroken. Een tijd waarin de consument weer als eerste aan de juwelier denkt voor aankopen en inspiratie.

JUWELIER, START VANDAAG NOG
MET HET AUTOMATISEREN VAN UW WINKEL.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *