HOE KAN UW MERK
CONTINUE GROEIEN?

voor horlogemerken sieraden samenwerken integreren cloudsoftware
kassa retail juwelier service app

Werk geïntegreerd met uw dealers

Biedt de consument een betere ervaring door intensiever samen te werken met uw dealers. Door uw processen te automatiseren met het branchesysteem PrismaNote, heeft u meer inzichten en kan u de winkelier optimale service verlenen.

mobile ads prismanote juweliers kassasoftware kassasysteem

Samen marketing doen

Goede marketing is de basis van groei. Met PrismaNote kan de winkelier uw content met één klik delen op zijn eigen website en Social Media. Daarnaast kan u ook samen online promoties doen. Investeer uw marketingbudget op de plaatsen waar het genoeg oplevert.

productkoppeling webshop kassa

Deel productinformatie

Maak het dealers makkelijker om uw producten te verkopen. Door uw online database met productinformatie up-to-date te houden, kan uw dealer de gegevens met één klik toevoegen aan zijn kassa en webshop. Ook kan de juwelier via deze weg direct bij u bestellen.

Leer elke week meer
met een update in uw inbox!

(Engels)

Maak een account aan
en start vandaag nog met automatiseren.

Het branchesysteem voor sieraden- en horlogemerken.

 

U wilt de consument inspireren om te kopen en verbonden te zijn met uw merk. U wilt hem bedienen in alle facetten van de klantreis. Daarom kan u met PrismaNote volledig integreren met uw dealernetwerk. Start samen nieuwe promoties om potentiële consumenten te bereiken. Hiermee kan u de dealer optimaal steunen of marketingkosten delen. Ook deelt u gemakkelijk productinformatie en marketingmateriaal via het systeem. De juwelier kan dit met één klik gebruiken in zijn kassa, webshop en marketingkanalen.

 

Stap twee is om uw supply chain te optimaliseren en het meest effectieve distributiekanaal te creëren. Met PrismaNote werken u en uw dealers in één systeem. Hierbij is een automatisch orderproces geïntegreerd. Zowel op basis van een minimum voorraad als naar aanleiding van een consumentenvraag. Van belang wordt dus de vraag: hoeveel meer kan ik verkopen? Bovendien zijn horloges en sieraden servicegevoelige producten. U gaat uw dealer eenvoudig helpen met de beste aftersales. Zo blijft de koper een trouwe klant. Kies voor een volledig geautomatiseerd branchesysteem om deze doelen te bereiken. Met PrismaNote heeft u grip op uw distributie en maakt u van trouwe klanten echte fans.