HOCUS, POCUS…PATS!
HET IS TIJD VOOR UW OMZET EXPLOSIE.

Wij helpen juweliers en merken
met het digitaliseren van de verkoop.

We willen allemaal weleens toveren, toch? Welkom nieuwe dag! Gelukkig komt de tijd vanzelf. Uw klanten echter niet. Daarom ondersteunt PrismaNote u ook vandaag graag met een goed IT-systeem, innovatieve websites en handige marketing tools. Alles voor een vliegende start of een actieve doorpak.

Sales-funnel-verkoopfunnel-english

Uw verkoopbureau
van hoog niveau.

Heeft u waanzinnige producten, maar kan de verkoop beter? Wilt u meer winkelbezoekers? Of juist minder tijd kwijt zijn per winkelbezoeker? Wij houden van verkoop en brengen u graag in contact met ‘warme’ consumenten. Niet door traditioneel koud te bellen, maar door dagelijks na te gaan waar nu echt de attentie van uw potentiële klant is. Met onze ervaring in de juweliersbranche, bieden we u een concrete aanpak van marketing en sales die uw huidige activiteiten versterkt. Zodat u kan doen, waar u goed in bent.

Hoe dan?
De mogelijkheid van online shoppen heeft veel winkeliers voor grote uitdagingen gesteld. Wij helpen juweliers graag om aan de behoeften van de moderne consument te voldoen met hardware, software en opleiding. Het complete IT-systeem is de basis voor elke juwelierszaak, waarmee u veel tijd bespaart. Daarnaast bouwen we marketing tools als oplossing om relevant te blijven en meer omzet te genereren.

Uw Winst
Machine Team.

Teus

Jolmer

Niek

George

Jeroen

Anneke

Adaja

Thomas