Serviceaanbod

Ons Serviceaanbod is groot

U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen. Aan u de keus aan welke modules u behoefte heeft. Wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aangesloten wordt.

icon
Social Media
icon
Hardware
icon
Website
icon
Productdata
icon
Emailmarketing / CRM
icon
Training

icon

Social Media Tool
Voordeel: doelgroep bereiken

90% van de Nederlanders is te vinden op Social Media. Deze consumenten gebruiken Social Media vooral bij de oriëntatiefase naar een product. Mensen bereiken en goede content maken in niet eenvoudig als het geen alledaags werk is. Een belangrijk onderdeel van onze services zijn daarom onze Facebook campagne abonnementen. Hiernaast gebruikt u gratis de Social Media tool van PrismaNote en bereikt u effectief uw doelgroep.  Met de Social media tool van PrismaNote kost social media nog maar 1 minuut per dag. In deze tool zijn foto’s/video’s en teksten te vinden. Ze kunnen gedownload worden en gedeeld worden op Facebook, Pinterest en Instagram. Zo bereikt u eenvoudig locale consumenten rond uw winkel! Ontdek onze Facebook campagne abonnementen

 

Website
Voordeel: Hoger in Google, beter vindbaar

Met de PrismaNote software bouwt u met een paar drukken op de knop uw website. Met deze website komt u hoger in Google omdat deze standaard mobiel vriendelijk is, SEO geoptimaliseerd en optimaal beveiligd. Bovendien kunt u positieve reviews verzamelen. Kies uit onze moderne designs en pas het aan uw stijl en beoogde doelgroep aan! De moderne webshop is te koppelen aan een kassasysteem. Ontdek de website/webshop opties evt. in combinatie met een kassasysteem.

 

icon

icon

CRM systeem
Voordeel: blijvend klantcontact

Uw klanten komen graag naar uw winkel toe voor uw service. Hoe houdt u contact met die klant terwijl hij niet meer bij u in de winkel is? Gebruik hiervoor onze registratietool. Klantenbinding was nog nooit zo eenvoudig en automatisch.

M.b.v. de handige registratie tool kunt u de klant automatisch hun garantiebewijs toe mailen. Hiervoor kan de klant zijn/haar gegevens invullen. Het systeem stuurt na de aankoop de klant automatisch een aantal service-mails. Is uw klant tevreden met het product? Heeft hij nog vragen? Door service-gerichte mails in uw huisstijl te sturen creëert u contactmomenten zodat de klant u blijft herinneren voor zijn volgende aankoop! Ontdek onze software voor CRM & E-mailmarketing 

Productdata
Voordeel: Binnen no-time al uw producten online!

Heeft u al een online webshop? Zoekt u een oplossing om snel uw producten online te tonen? Wij beschikken over productdata van een groot aanbod aan bekende merken. Deze stellen wij graag tot uw beschikking. Binnen no-time al uw producten online! Denk hierbij aan een WordPress koppeling, Lightspeed of PrismaNote Proshop.

 

icon

icon

Hardware
Voordeel: één oplossing

Koppel alles aan elkaar. Werk nog maar met één oplossing. Stap over op een compleet vernieuwde aanpak zonder ingewikkelde installaties. Hoe? Gebruik i.p.v. een duur en ouderwets kassasysteem een Android of IOS tablet om uw bonnetjes te printen. Beheer uw winkels en houd uw sales real-time bij voor al uw vestigingen. Gebruik een printer, kassalade en barcode scanner. Koppel met ieder pinapparaat en ontvang kaart- en smartphone betalingen.

 

Training
Voordeel: Leren zelf uw beheer te doen

Verdiep u in de toekomst van uw winkel. Versterk uw locale succesformule met een Website, Social media, Outlet en E-mailmarketing. Boek bij ons een kennis sessie! Wij helpen u graag met tips & tricks naar een hogere omzet.

icon

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *