GENEREER MEER WINKELBEZOEKERS
MET DIGITALE MARKETING.

prismanote social media leveranciers juweliers retail facebook instagram
prisma note juwelier website

Bespaar uren werk

prismanote effectief marketing doen

Verbeter de effectiviteit van uw marketingbudget

prismanote geld verdienen marketing

Het belangrijkste..verdien meer geld

Vroeger was het elke dag een drukte in de winkel! Waar zijn de klanten gebleven?

Bij PostNL was het afgelopen zomer net zo druk als in December. Honderdduizenden pakketjes worden dagelijks verstuurd, want Nederlanders bestellen massaal online. Mensen kijken gemiddeld 200x per dag op hun smartphone. Dus de attentie van consumenten is vooral online! Ook fashion accessoires, zoals horloges en sieraden worden steeds vaker vanuit de luie stoel in huis gehaald. Als juwelier wilt u hierop inspelen en de moderne consument blijven bedienen.

 

 

ONLINE IS VEEL INTERESSANTER DAN HET LOKALE TIJDSCHRIFT

Waarom is het dan zo belangrijk dat ik digitaal ga adverteren in plaats van via de traditionele kanalen? Simpel, slechts een enkele consument heeft nog tijd en zin om naar pagina 17 van het lokale blad te bladeren om uw advertentie te zien. Ook weten veel mensen nog niet dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is online, waardoor u veel effectiever uw marketingbudget kunt investeren.

 

Huis-aan-huis blaadjes en billboards zijn eigenlijk te vergelijken met een vorm van “hagel schieten”. U schiet een groot (duur) geweer af op een struikje in de hoop dat u een fijn diner te pakken hebt. Online adverteren werkt anders. Het is mogelijk om specifieke promoties te laten zien aan een bepaalde doelgroep.

 

Niet alleen mannen producten aan heren bij u in de buurt, maar ook op basis van interesses. Het gaat dus zelfs verder dan leeftijd en geslacht. Wat voor werk doet de doelgroep? Of gaan ze binnenkort trouwen? Deze mensen hebben bijvoorbeeld meer interesse in een trouwring. Door zo specifiek te adverteren, kunt u met een fractie van het advertentiebudget de juiste doelgroep benaderen voor uw product. Hierdoor verhoogd u de kans enorm dat mensen bij u kopen.

mobile ads prismanote juweliers kassasoftware kassasysteem

Waarom is het dan zo lastig om online nieuwe klanten te bereiken?

De attentie van de klant is dus online. Daarom is het logisch dat u stappen onderneemt voor een goede website en het gebruik van Social Media. Essentieel inderdaad! Na enkele maanden bent u eruit; toch maar investeren. Dan komt het moment…u hebt duizenden euro’s betaald voor een goede website en hebt een account op Facebook en Instagram. Laat die klanten maar komen! U bent druk met de winkel, en u maakt tijd vrij om af en toe wat te posten op Facebook. Helaas merkt u weinig of geen resultaat. De consument blijkt vluchtig te zijn en de concurrentie is moordend.

Ook na verschillende trainingen van “experts”, heeft u online inspanning alleen nog maar geld gekost. Ik dacht dat ik op het juiste spoor zat, maar wat doe ik verkeerd? Waarom krijg ik niet meer klanten? Waar ben ik aan begonnen? Stop niet, want uit ervaring kunnen we u verzekeren dat u al een eind op de goede weg bent. Maar met een website en af en toe een post op Social Media, bent u er helaas nog niet.

 

 

ALLEEN IETS POSTEN OP SOCIAL MEDIA IS NIET VOLDOENDE

U post iets op Social Media, maar zonder direct resultaat. Wat blijkt? Het Facebook algoritme toont een update aan slechts 20% van uw volgers. Het plaatsen van een afbeelding of video is dus helemaal niet bedoeld om nieuwe potentiele klanten te bereiken. Het “boosten” van een update ook niet (geld betalen om de foto aan meer mensen te laten zien). Het is juist bedoeld om de verbinding te onderhouden met uw huidige volgers. Daarom is het essentieel om ook te adverteren op Facebook, als u nieuwe winkelbezoekers wilt genereren. Dit kan gelukkig al met een klein budget, maar ook hiervoor geldt dat er honderden mogelijkheden zijn.

 

 

FEIT: WINST MAKEN MET FACEBOOK ADVERTENTIES IS MOEILIJKER DAN OOIT.

Als u omzet en winst wilt laten groeien, moet u zich dus focussen op de online wereld. Digitaal ondernemen vraagt echter andere capaciteiten van de retailer. Een advertentie leren plaatsen is het makkelijke onderdeel. Maar wat is de juiste content en hoe maak ik die wekelijks? Wat voor soort foto of video werkt het beste voor mijn doelgroep? Waar haal ik de tijd vandaan om hier elke dag mee bezig te zijn?

Zeker als winkelier heeft u geen enorm budget om online marketing op te zetten en al helemaal geen tijd. Daarom heeft PrismaNote speciaal voor juweliers een handige tool ontwikkeld. Hiermee kunt u met enkele drukken op de knop duizenden consumenten bij u in de buurt benaderen.

prismanote connected kassa website koppeling juweliers

GEBRUIK DE SOCIAL MEDIA TOOL VAN PRISMANOTE.

Uit ervaring weten we dat het tijd en geld kost om goed digitaal te (leren) adverteren. Om u te helpen heeft PrismaNote een Social Media Tool gemaakt speciaal voor juweliers. Een programma waarbij u zelf advertenties kan instellen zonder dure marketing professionals in te huren. Perfect voor iedere juwelier die de aandacht van de lokale consument wil krijgen op een effectieve manier.

ZELF EFFECTIEF ONLINE PROMOTIES INZETTEN

Deze Social Media tool zorgt ervoor dat u zonder veel kennis toch maandelijks digitale reclame kunt organiseren met de kennis van een ervaren marketeer. Omdat wij specifiek juweliers helpen met het opstarten van Facebook campagnes kunnen wij dit zeer effectief doen. De kosten worden laag gehouden, omdat uw campagne haarfijn is afgestemd op de juiste doelgroep. Hierdoor bereikt u duizenden consumenten bij u in de buurt.

BESPAAR UREN WERK

Als u al iets met Social Media doet, kent u het wel; zoeken naar foto’s om op Social Media te plaatsen. Door gebruik te maken van de PrismaNote tool bent u hier veel minder tijd aan kwijt. Verschillende foto’s en teksten staan in een gemakkelijk overzicht die u met één druk op de knop kunt downloaden. Maar vooral als u ook online wilt promoten, bespaart de tool u vele uren werk per week. De promotie strategie is al bedacht en aan de hand van nieuwe data wordt deze wekelijks bijgestuurd. Ook hoeft u zelf de advertenties niet meer te maken. U ziet in een duidelijk overzicht wat u krijgt en wat er gerealiseerd is. Het grote voordeel is dat u duizenden mensen bereikt in hooguit 30 minuten per week zonder enige kennis van online adverteren.

MEER VOOR HETZELFDE MARKETINGBUDGET

Promoot u momenteel via traditionele kanalen zoals huis-aan-huis blaadjes om lokaal aandacht te krijgen? Grote kans dat u te veel betaald om uw doelgroep te bereiken. Deze vorm van marketing bestaat namelijk al tientallen jaren en is daardoor overgewaardeerd. Daarnaast slaan veel consumenten geen blad meer open of bladeren ze er even snel doorheen. De kans dat uw advertentie gezien wordt, is dus veel kleiner geworden.

Vergelijk het met email. Enkelen jaren geleden werd uw nieuwsbrief nog door 95% van de mensen geopend en gelezen. Tegenwoordig mag je blij zijn met een openingsratio van 30%. Natuurlijk kan het zijn dat traditionele (offline) reclame u nog steeds iets oplevert of u hebt simpelweg geen tijd en kennis om nieuwe vormen van promotie te ontdekken. Met de PrismaNote Social Media tool zet u uw marketingbudget veel effectiever in door mee te doen met de nieuwste vormen van online marketing.

Natuurlijk blijft u zelf in beheer van het budget, zodat u niet onverwacht met hoge advertentiekosten zit. Uiteraard zal op den duur ook promotie via Social Media steeds duurder worden. Mensen die al enkele jaren adverteren, hebben dit gemerkt. Daarom is het van belang zo snel mogelijk mee te doen. Het leuke is dat naarmate u meer online adverteert, uw marketingbudget steeds effectiever wordt geïnvesteerd. Met het verzamelen van data kan de advertentie zich beter richten op de doelgroep die ook daadwerkelijk iets koopt.

U laat dus de juiste advertentie zien aan de juiste mensen op het juiste moment. Hierdoor betaald u zeker 5x minder om in beeld te komen bij de doelgroep dan met een ‘papieren’ advertentie. Een enorme kans voor juweliers die met de tool van PrismaNote aan de slag durven gaan.

HOE WERKT DE TOOL?

U krijgt een eigen account waarmee u twee dingen kunt regelen. 1) Foto’s en videos downloaden voor op uw Social Media. 2) Advertentie campagnes selecteren waaraan u mee wilt doen. U hebt zelf in de hand welke campagnes u gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld meer winkel of websitebezoekers genereren of wilt u juist uw webshop promoten?

 

We maken momenteel enkel gebruik van Facebook, omdat dit platform de beste mogelijkheden biedt om te adverteren op basis van interesses. Start met campagnes waarmee u doelgericht meerdere heren of dameshorloges laat zien aan uw lokale doelgroep. Download ons ebook als u meer wilt weten over enkele strategieën die we gebruiken. U wordt op de hoogte gehouden van de resultaten en u kan beslissen over de voortgang van de promoties aan de hand van data en advies.

prismanote-verdien-meer-groot

Bespaar uren werk

prismanote-effectief

Verbeter de effectiviteit van uw marketingbudget

prismanote-geld-verdienen

Het belangrijkste..verdien meer geld

Wilt u meer winkelbezoekers generen met het effectief inzetten van Social Media?

 

Ontdek vrijblijvend wat PrismaNote voor u kan doen. Neem vandaag de eerste stap door u hier in te schrijven voor contact. Met deze tool maakt u optimaal gebruik van uw marketingbudget en krijgt u meetbare resultaten te zien. Daarnaast bespaart u vele uren werk per week met de speciaal voor juweliers ingestelde campagnes, waarvoor bewezen strategieën en content van leveranciers gebruikt worden. Met deze promoties laat u de juiste informatie aan de juiste doelgroep zien, waardoor u meer geïnteresseerde winkelbezoekers krijgt. U wordt dus weer relevanter voor de consument bij u in de buurt.