DE TOEKOMST
VAN CLOUD KASSASOFTWARE IS NU.

prismanote kassa juwelier software

Bespaar tijd en krijg helder overzicht
met de nieuwste kassa voor juweliers.

cloud kassa software systeem juweliers

Minder hardware kosten.

prismanote juweliers kassa cloudsoftware

Gemakkelijk overal afrekenen en 24/7 rapporten.

cloud kassa software systeem juweliers

Reparaties perfect afhandelen.

prismanote database producten kassa systeem juweliers mobiel tablet
1. Producten staan er al voor u in.

Doordat iedereen gebruik maakt van dezelfde productdatabase, kunt u met een paar klikken producten toevoegen aan uw kassa (en webshop). Waarom moet elke juwelier het wiel opnieuw uitvinden? Bespaar veel tijd met het invoeren van producten.

ipad bonnetje prismanote kassa software systeem juweliers
2. Flexibel werken

Sta dichter bij uw klant met de juwelier kassa van 100% cloudsoftware. Verkoop producten op een innovatieve manier overal in uw winkel met een tablet. Ook draait het systeem op uw huidige systeem, dus bijzonder flexibel.

reparaties verwerking app status
3. Reparaties afhandeling

Naast afrekenen en offertes maken, kunt u ook makkelijk reparaties en speciale bestellingen verwerken. Houdt gedurende het proces automatisch uw klant op de hoogte en krijg helder overzicht van de status in het systeem.

laptop-rapporten
4. Overal inzicht in uw rapporten

Krijg inzicht in de verkopen met overzichtelijk rapportages. Of het nu thuis op een mobiel is of in de winkel aan het einde van de dag.

prismanote connected kassa website koppeling juweliers
5. Koppeling met webshop en Social Media

De juwelier kassa werkt synchroon met andere applicaties. U bespaart dus enorm veel tijd met bijvoorbeeld het bijhouden van de voorraad en verkopen op uw website. Daarnaast maakt u direct gebruik van uw klantgegevens voor promoties op Social Media.

DE NIEUWE EISEN AAN DE JUWELIER KASSA.

U gebruikt uw kassa als het goed is iedere werkdag. Daarom kent u het belang van goede kassasoftware. Met de huidige digitalisering wordt er echter meer van uw systeem verwacht. Kassasoftware die gemakkelijk samenwerkt met uw website en online marketingactiviteiten. Daarom biedt PrismaNote u de beste juwelier kassa voor de toekomst. Hiermee bespaart u veel tijd met bijvoorbeeld het invoeren van artikelen en het bestellen bij leveranciers.
Is dit dan duur? Gelukkig niet.

Het kassasysteem dat ik nu heb werkt prima, waarom is deze nieuwe juwelier kassa zo belangrijk? Het systeem moet vooral flexibel zijn, zodat informatie gemakkelijk gedeeld kan worden met andere systemen, zoals een webshop, CRM en Social Media. Hier komen de huidige mogelijkheden van het internet kijken. Het is niet meer effectief om alleen lokaal te werken. Een systeem moet dus voornamelijk webgebaseerd (in de cloud) zijn.

kassa retail juwelier service app

TIJD IS KOSTBAAR.

Omnichannel werken is nodig om mensen naar de winkel te krijgen. Hoe gaat u effectief een website bijhouden en online marketing doen? Dat gaat helaas niet gemakkelijk met de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Tijd is kostbaar.

Door online te gaan werken kunnen juweliers en merken elkaar versterken. Elke juwelier moet namelijk dezelfde handelingen doen. Producten invoeren, content creëren en bijvoorbeeld Social Media strategieën ontdekken. In het PrismaNote platform komt dit samen in één grote database.

U heeft hierdoor de beschikking over een enorme hoeveelheid informatie. Dit bespaart u uren werk per week. Omdat het kassasysteem webbased is, kan het gemakkelijk gekoppeld worden met deze database. Hierdoor kan u met één klik nieuwe producten toevoegen. Bovendien kunt u in combinatie met uw eigen CRM data en het gratis PrismaNote portal, effectiever adverteren.

Het grote voordeel van deze online aanpak is dat u veel efficiënter werkt dan traditionele kassasystemen. Bovendien is uw klantcontact een stuk beter met een tabletkassa in plaats van achter een grote balie.

WAAROM WEBGEBASEERDE KASSASOFTWARE VAN PRISMANOTE?

– Software heeft nagenoeg geen installatiekosten (Usb-stick of online downloaden).
– Werkt op ieder apparaat (pc, tablet, mobiel).
– Geen back-ups nodig, want het wordt opgeslagen in de cloud.
– Informatie kan gemakkelijk gedeeld worden met bijvoorbeeld leveranciers.
– Kan makkelijker / goedkoper gekoppeld worden met uw webshop.