EEN GOEDE WEBSITE IS DE BASIS
VOOR AL UW E-COMMERCE ACTIVITEITEN.

prismanote webshop website juweliers
webshop maken

Maak het aantrekkelijk om naar de winkel te komen.

webshop juwelier

Laat online zien wat u in de winkel hebt.

prisma note juwelier website

Bespaar uren werk.

Het digitale verlengstuk van uw winkel.

Mensen zijn elke dag online en offline actief op zoek naar entertainment. Als we een leuk product tegenkomen, gaan we ons verdiepen. Als vervolgens de interesse verder toeneemt, gaan we Googlen hoe we het product kunnen zien of kopen. Een goede website is daarom van groot belang voor de retailer. PrismaNote heeft speciaal voor juweliers een fantastische oplossing die veel voordelen heeft ten opzichte van een ‘standaard’ website.

 

 

Maar allereerst..hoe speelt u met een website goed in op de moderne klantreis?

Hiervoor moeten we misschien eerst even een stapje terugdoen naar hoe mensen hun aankopen traditioneel gezien deden. Zoals weergegeven in de rechterkolom hieronder, is er behoorlijk wat verandert. Mensen zagen allereerst een offline advertentie in een tijdschrift of op straat. Vervolgens kwamen ze naar de winkel voor oriëntatie en om te kopen. Ook voor service kwamen mensen terug naar de winkel.

 

Toen kwamen er internetbedrijven die alles online doen volgens de linkerkolom van onderstaande foto. Zowel de attentie en oriëntatie, als aanschaffen en de service. Gelukkig is de consument op zoek naar een middenweg die veel kansen biedt voor de juwelier.

PrismaNote-Klantreis

Biedt consumenten gemak en kwaliteit met een omni-channel strategie.

Klanten maken graag gebruik van beide kanalen. Ze switchen in werkelijkheid van offline naar online en weer terug. Ze zien bijvoorbeeld iets online, komen oriënteren in de winkel, kopen online en hebben dan het liefst weer service in de winkel. Een probleem waar u als juwelier weleens tegenaan loopt. Daarom is het van essentieel belang dat u naast de winkel ook digitaal alles goed op orde hebt. Mensen kopen nog steeds graag bij u, als u laat zien dat u wat voor ze kan betekenen. Een goede website is samen met uw winkel de basis voor een goede omni-channel strategie.

Ik heb een website, maar haal geen rendement!

Herkent u zich in één van de volgende punten?

De klant is goed geïnformeerd

Mensen komen de winkel binnen met vragen over of u bepaalde producten in de winkel hebt. Dit zou kunnen betekenen dat het niet duidelijk genoeg is welke producten u in de winkel hebt.

Tijdgebrek voor website onderhoud

Consumenten zijn nieuwsgierig en willen alles van te voren opzoeken. Uw huidige webshop systeem kost echter zoveel tijd om alle producten aan uw webshop toe te voegen dat het niet lukt om de systemen kloppend te krijgen.

Geen database gekoppeld aan de webshop

Na geld geïnvesteerd te hebben in een prachtige website blijkt het niet mogelijk om deze website te koppelen aan welke database dan ook en ook het afboeken van artikelen kan niet automatisch.

Ik kan niet zelf mijn website aanpassen

Het beheer van uw website is een drama. Uw huidige websitebouwer reageert traag op uw verzoeken om de website aan te passen.

Uitstraling van uw website

Uw winkel ziet er netjes uit, maar websitebezoekers haken af als ze uw website bekijken. Uw activiteiten overzicht staat al weken leeg. En het lijkt niet of er iedere week wat in uw winkel gebeurt, terwijl dit in werkelijkheid wel zo is.

De voordelen van een PrismaNote Website

Presentatie

Iedere klant maakt een enorme stap in een betere presentie van de voordelen van uw winkel. Content wordt iedere week automatisch ververst zodat uw website dynamisch is.

Klant recensies

Op uw website zijn recencies van andere consumenten te vinden. Ze zijn tevreden met hun aankoop en overtuigen zo andere consumenten dat ze bij u aan het juiste adres zijn.

Gekoppeld aan uw kassa

De webshop toont exact uw winkel voorraad. Consumenten kunnen zien wat u in de winkel heeft en gaan niet voor niets naar de winkel toe. Als u een artikel verkoopt wordt deze automatisch van uw voorraad afgeboekt.

prismanote-mobiel
Productinfo van de leverancier

PrismaNote website werken uitermate slim met uw kassasysteem. Hierdoor worden producten automatisch afgeboekt van uw online-voorraad. Een makkelijkere manier om uw klanten inzicht te geven en te verkopen bestaat niet.

Druk bezocht

Uw maakt uw website alleen nuttig als er veel klanten op uw website kijken. Hier moet u mensen naar uw website doorlinken en digitale reclame maken om veel consumenten naar uw winkel te sturen.

Bestaande klanten

U stuurt na de aankoop berichten zodat deze ook op uw website terecht komen.

Een website met shop

die gekoppeld is aan uw kassa-systeem en een grote database producten. Hierdoor is het opzetten en bijhouden van een webshop zoveel makkelijker. Uw webshop is dus veel accurater en uw klanten zijn beter geïnformeerd voordat ze in de winkel komen. Met de website van PrismaNote ondersteunt u optimaal uw verkoopproces.

  • Consumenten maken gebruik van een website die mobielvriendelijk is, waardoor 80% van uw klanten zich beter kan oriënteren.
  • Beheertijd van een website ligt gemiddeld 15 uur per week lager t.o.v. een systeem dat niet gekoppeld is aan uw kassa en een database. Deze tijdsbesparing is indirect een kostenbesparing van 15.000 euro per jaar!
  • Nieuwe klanten bekijken uw website en volgen de aanbevelingen van recensies van goed geholpen klanten.
  • U bespaart op advertentiekosten, omdat websitebezoekers naar een interessante website worden geleidt.
  • Uw medewerkers zijn meer gemotiveerd, omdat uw bedrijf vooruitstrevend is. Het vertrouwen neemt toe.